WEBSITE DESIGN

We bouwen uw website met behulp van templates en plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van uw bedrijf of uw huisstijl benaderen. Tijdens het bouwen staat uw site achter een ‘under-construction-scherm’ en alléén u kunt 24/7 meekijken. Pas wanneer u tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.uwurlnaam.nl).

WEBSHOP

Webwinkels kunnen wij tevens koppelen aan uw banksysteem (Ideal, Paypal, VISA, Credit- card, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heeft u de volledige controle over uw eigen website of webwinkel en betalingen. U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van uw CMS of gemakkelijk producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin; WooCommerce.

EIGEN CMS

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’en hoeft u niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. U regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die u al gauw bekend voor zal komen wanneer u er regelmatig gebruik van maakt.

VISUAL COMPOSER

De BoordevolReclame Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via drag & drop in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

WOOCOMMERCE

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kunt u snel aan de slag en uw online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat bij uw merk en branche past. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

BACKUPS

Wij maken dagelijks een complete back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Zo bent nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

BLOGGEN

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

SLIDER

Veel websites bevatten een slider. Wij gebruiken hiervoor o.a. de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kunt u betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment volgens ons, de beste plugin om slideshows te maken voor WordPress en met iedere update wordt deze plugin weer wat geavanceerder.

UPDATES

Geen zorgen over updates. Met actief 24/7 Managed Beheer Services zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat uw website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat uw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden.

MANAGED BEHEER

Managed Beheer voor de prijs van unmanaged beheer? Pro-actief checken we dagelijks onze systemen en controleren we het beheer van uw website, applicaties en software. Zo beheren wij uw hosting accounts en/of VPS servers en/of uw website(s). WiseBite 24/7 GRATIS SUPPORT-MAATWERK

SSL CERTIFICATEN

De Europese GDPR / AVG wetgeving vereist een beveiligde website en/of webwinkel als uw website of winkel gegevens verwerkt over EU burgers. Een simpele contactpagina is al zo’n voorbeeld. Wij verzorgen de juiste SSL veiligheidscertificaten voor uw bedrijfsvoering, webwinkel en/of betalingsverkeer.

GOOGLE RANKING

Middels SEO (Search Engine Optimization) tools regelen wij uw website zodanig in dat het mogelijk moet zijn om uw website op de eerste pagina te krijgen binnen Google na een zoekopdracht op uw bedrijfsvoering, nog voor de websites van uw concurrenten.

DE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN VANAF PRIJZEN, EXCLUSIEF BTW EN EXCLUSIEF INTEGRATIEKOSTEN VAN EVENTUELE EXTRA OF ANDERE PLUGINS/MODULES DAN STANDAARD.
WIJ PROBEREN UW WEBSITE/WEBWINKEL ZO GOED MOGELIJK FUNTIONEEL EN ONLINE TE HOUDEN MAAR OMDAT ER DOOR EXTERNE LEVERANCIERS VOOR OA WEBSYSTEMEN, WEBSITES, GEBRUIKTE PLUGINS ENZ. CONTINUE -VAAK DAGELIJKS- UPDATES WORDEN GELEVERD KUNNEN ER GROTE OF KLEINE CONFLICTEN ONTSTAAN BINNEN WEBSITES. WIJ DOEN ONS BEST DEZE KUNDIG OP TE LOSSEN. WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE GEVOLGEN VAN HET WEL /NIET IMPLEMENTEREN NOCH HET NIET LEVEREN VAN UPDATES DOOR EXTERNE LEVERANCIERS. INDIEN ER VOOR ONS KOSTEN VOORTVLOEIEN OM UW WEBSITE FUNCTIONEEL ONLINE TE HOUDEN ZULLEN WIJ DEZE EERST MET U BESPREKEN.