Heeft u een evenement-website, een eenvoudige website of een paar webpagina’s nodig? Bel dan eens, we kunnen u vast verrassen met andere prijzen!

WE BOUWEN UW WEBSITE MET BEHULP VAN TEMPLATES EN PLUGINS WAARBIJ WE ZOVEEL MOGELIJK UW HUISSTIJL QUA VORM EN KLEUR BENADEREN. UW ‘WEBSITE STAAT DAN “ONDER CONSTRUCTIE” OP EEN TEST-URL ZODAT U 24/7 MEE KUNT KIJKEN. SAMEN BOUWEN WE ZO AAN DE WEBSITE. WANNEER U TEVREDEN BENT KRIJGT DE SITE OP ONZE SERVERS ZIJN DEFINITIEVE URL (WWW.UWURLNAAM.NL). WELLICHT WILT U NOG EEN SSL-CERTIFICAAT, DEZE ZETTEN WE ER METEEN OP (HTTPS://WWW.UWURLNAAM.NL). MISSCHIEN HEEFT U -VOOR DE VINDBAARHEID- GEKOZEN VOOR EEN SEO-MODULE, DEZE IS DAN OOK GEÏMPLEMENTEERD EN WORDT DOOR ONS LATER GEMONITORD OP RESULTATEN. NATUURLIJK IS UW SITE OOK GESCHIKT VOOR MOBIELE TELEFOONS (RESPONSIVE). MET HET GEBRUIKSVRIENDELIJKE ‘CMS’ PAST U DAARNA ZELF UW TEKSTEN, FOTO’S OF PRIJZEN EENVOUDIG AAN.

WE REGELEN HET DAGELIJKS BEHEER VAN UW WEBSITE, APPLICATIE, SOFTWARE OF NEMEN DE GEHELE INFRASTRUCTUUR UIT HANDEN. WE MONITOREN DE SYSTEMEN EN GRIJPEN -INDIEN NODIG-  24X7 PRO-ACTIEF IN, ZO ZORGEN WE VOOR DE HOOGST MOGELIJKE BESCHIKBAARHEID VAN UW WEBSITE.

• UW WEBSITES EN/OF APPLICATIES BLIJVEN OPTIMAAL PRESTEREN.
• UW SITE IS MINDER KWETSBAAR VOOR AANVALLEN VAN BUITENAF.
• DAGELIJKSE BACK-UP VAN DE VOLLEDIGE WEBSITE / WEBWINKEL.
• WE MONITOREN 24X7 UW SYSTEMEN EN GRIJPEN PRO-ACTIEF IN.

OF HET NOU EEN WEBSITE, EEN WEBSHOP, EEN WEBAPPLICATIE OF EEN INTRANET IS; WE LEVEREN ALTIJD SUPPORT-MAATWERK EN DEGELIJK ONDERHOUD. OOK ALS UW WEBSITE OF WEBAPPLICATIE NIET DOOR ONS IS GEBOUWD…

DE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN VANAF PRIJZEN, EXCLUSIEF BTW EN EXCLUSIEF INTEGRATIEKOSTEN VAN EVENTUELE EXTRA OF ANDERE PLUGINS/MODULES DAN STANDAARD.