WEBSHOP – WEBWINKEL

Heb je plannen om een webshop te starten? Neem even contact met ons op om je ideeën te bespreken. Wij hebben een ruime ervaring met het maken van een WooCommerce webshop.

Consumenten gebruiken steeds meer internet op smart phones en op PC’s. Een webshop is daarom een extra verkoopkanaal voor je bestaande en nieuwe klanten. Heb je al een fysieke winkel? Dan is een webshop dè manier om uw dienstverlening naar je klanten uit te breiden en nieuwe klanten te werven. 

Een aantal voordelen van onze WooCommerce webshop.

24 uur per dag, 7 dagen week open
Het is vanzelf sprekend dat een webshop 24/7 open is. Uw klanten kunnen op ieder gewenst tijdstip uw webwinkel bezoeken en hun bestellingen plaatsen en omdat webruimte onbeperkt is, kan je een uitgebreid assortiment van producten aanbieden. Heb je een nieuwe product? Dit kun je eenvoudig toevoegen aan je webshop zonder het eerst in je winkel te hebben. Een webshop geeft je de mogelijkheid om je assortiment snel uit te breiden zonder extra kosten.

Kostenbesparing door automatisering
Het verkoopproces en de verwerking van betalingen gaat bij de meeste betaalmethoden volautomatisch (wij gebruiken WOOCOMMERCE). Daarbij kan je facturen en pakbonnen eenvoudig afdrukken vanuit de webshop. Het is zelfs mogelijk de webshop volautomatisch te laten synchroniseren met uw voorraadadministratie.
Vervolgbestellingen zijn makkelijker te realiseren omdat bestellers er voor kunnen kiezen een ‘account’ aan te maken. Klanten kunnen zich ook inschrijven voor een email nieuwsbrief. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk via email productupdates en speciale aanbiedingen aan klanten sturen.

Aanpassingen zijn gemakkelijk, snel geregeld en goedkoop
Je kan producten gemakkelijk en snel aan jouw webwinkel toevoegen met of zonder productfoto of teksten, prijzen en foto’s aanpassen. Maar ook ‘aanbiedingen’ maken, tijdelijke prijsverlagingen en zoekfilters aanpassen.

Statistieken
Naast de standaard statistieken kan je extra informatie verzamelen over het koopgedrag van (potentiële) klanten. Wanneer haakt de klant af? Navigeert hij wel gemakkelijk door de site? Al deze informatie is te gebruiken voor de optimalisatie van de webshop en dienstverlening aan de gebruiker

De voordelen van onze WooCommerce WordPress webshop:
Het is een makkelijk te onderhouden webshop.
Gemaakt met zeer gebruiksvriendelijke templates.
De shop is op basis van het bekende WordPress CMS systeem.
Er zijn veel ‘open-source’ plugins verkrijgbaar om de webshop nog beter te maken.
Het is een SEO-vriendelijke webshop.
Betaalkoppelingen met betaalmogelijkheden  zoals iDeal, Mr Cash, Paypal, creditcard en bankoverschrijving zijn mogelijk.
Standaard een uitgebreid en duidelijk overzicht van o.a. klanten,  producten, en verkoopstatistieken.
We vullen voor oplevering de webshop alvast met een aantal producten.
Zo kunt u alvast kennis maken met het beheren van een webshop.

We bouwen onze WordPress webshops al vanaf € 1.290,-.