PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN UW WEBSITE NAAR UW HOSTINGPAKKET WORDT UW WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN. SAMEN MET ONZE PARTNER & HUISLEVERANCIER ZIJN WIJ ONDER DE NAAM WISEBITE EEN SAMENWERKING AANGEGAAN EN BIEDEN WIJ U ‘SHARED’, ‘DEDICATED-HOSTING EN OWN SERVERS’ AAN. VOOR DE MEESTE WEBSITES IS ‘SHARED HOSTING’ VOLDOENDE MAAR ER ZIJN OOK KLANTEN (DE VESTE) BIJ ONS DIE EEN MAAL PER KWARTAAL EEN TRAFFIC-PIEK HEBBEN VAN RUIM 30.000 VIEWS IN ANDERHALF UUR! DEZE KLANTEN GEBRUIKEN UITERAARD EEN GOED INGERICHTE ‘OWN SERVER’ ZODAT ZE KUNNEN REKENEN OP DE VOLLEDIGE CAPACITEIT VAN DE CPU, HARDE SCHIJVEN EN RAM. BOVENDIEN KUNNEN DEZE SERVERS INDIEN NODIG OOK UP- & DOWNSCALEN.

DE MEEST GEBRUIKTE VORM VAN WEBSITE HOSTING IS SHARED HOSTING. VOOR EEN KLEINE TOT MIDDELGROTE WEBSITE IS DIT VOLDOENDE. ONZE SHARED HOSTING HEEFT EEN HOGE UPTIME DOOR EEN STABIEL EN COMPLEET HOSTINGPLATFORM IN EIGEN DATACENTER. SHARED HOSTING IS MINDER GESCHIKT VOOR WEBSITES MET EEN HOGE TRAFFIC EN OF VEEL DATA (AFBEELDINGEN, FOTO’S), DEZE HEBBEN VAAK MEER CAPACITEIT NODIG. DAN KUNT U UITWIJKEN NAAR EEN OP MAAT GEMAAKTE DEDICATED SERVER.

DEZE DEDICATED SERVER LIJKT VEEL OP VOORGAANDE, ECHTER UW WEBSITE HEEFT DE HELE SERVER VOOR ZICHZELF EN NIET SLECHTS EEN ONDERDEEL DAARVAN. WIJ BEPALEN -SAMEN MET U- HOEVEEL GEHEUGEN EN CPU-CORES ER IN MOETEN. HET VOORDEEL IS DAT WE ZO DE COMPLETE SERVER KUNNEN INRICHTEN EN FINETUNEN. WIJ BEPALEN HOE DRUK DE SERVER HET KAN / MAG HEBBEN. ZO IS DEZE SERVER OPTIMAAL GECONFIGUREERD.

VOOR U ONTWIKKELDE EN OP MAAT GEMAAKTE ‘OWN SERVERS’ VORMEN HET FUNDAMENT VAN UW MANAGED HOSTING OMGEVING. KOEKHOSTING HELPT U BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE SERVER- EN NETWERKCONFIGURATIE EN DE JUISTE HOEVEELHEID STORAGE. UW OMGEVING WORDT MET BETROUWBARE HARDWARE VAN DELL, VMWARE, NETAPP EN CISCO GEBOUWD. LOADBALANCING EN CLUSTERING FUNCTIONALITEIT ZORGEN VOOR EEN OMGEVING DIE TEGEN EEN STOOTJE KAN, ZODAT U DE ZEKERHEID HEEFT VAN EEN ZO HOOG MOGELIJKE UPTIME.

VPS PRO SERVER
Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

“IK WIL SWITCHEN VAN HOSTING PROVIDER EN MIJN NIEUWE WEBSITE WIL IK ONDERBRENGEN BIJ BOORDEVOLRECLAME / WISEBITE”.

ANTWOORD
Als rechtmatige eigenaar van de website moet u zelf de onderstaande FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘oude’ hosting provider of domeinregistrant aanvragen + de token van de website. Dat is de ‘sleutel’ van uw website, zonder token kunnen wij uw website niet migreren.

“IK WIL NIET SWITCHEN VAN HOSTING PROVIDER MAAR DE OUDE WEBSITE VERVANGEN DOOR MIJN NIEUWE ‘BOORDEVOLRECLAME’ WEBSITE”.

ANTWOORD
De onderstaande informatie (FTP en DATABASE-SERVER)* moet u als rechtmatige eigenaar van de website opvragen bij uw huidige hosting provider:

“IK HEB NOG GEEN DOMEIN EN WIL ANDERE VOORKEUR HOSTING PROVIDER DAN BOORDEVOLRECLAME/WISEBITE VOOR MIJN NIEUWE WEBSITE”.

ANTWOORD
u vraagt een domeinnaam aan bij uw voorkeur hosting provider. als nieuwe rechtmatige eigenaar moet u zelf de FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘voorkeur-hosting provider’ aanvragen.

*FTP;
FTP-Host adres: … FTP-Gebruikersnaam: … FTP-Wachtwoord: … phpmyadmin url: … Database: …

DATABASESERVER;

Hostnaam: … Databasenaam: … Gebruikersnaam: … Wachtwoord: …

DOMEIN CHECKER! IS UW DOMEIN NOG VRIJ?

IP ADRES? WAT IS MIJN IP ADRES!