UW WEBSITE IS GEBOUWD EN STAAT KLAAR, MAAR PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN UW WEBSITE NAAR UW HOSTINGPAKKET WORDT UW WEBSITE 24/7 BEREIKBAAR VOOR IEDEREEN. ONZE PARTNER & HUISLEVERANCIER ‘KOEKHOSTING’ BIEDT U ‘SHARED HOSTING’, ‘DEDICATED- EN OWN SERVERS’ AAN. VOOR DE MEESTE WEBSITES IS ‘SHARED HOSTING’ VOLDOENDE MAAR ER ZIJN OOK KLANTEN (DE VESTE) BIJ ONS DIE EEN MAAL PER KWARTAAL EEN TRAFFIC-PIEK HEBBEN VAN RUIM 30.000 VIEWS IN ANDERHALF UUR! DEZE KLANTEN GEBRUIKEN UITERAARD EEN GOED INGERICHTE ‘OWN SERVER’ ZODAT ZE KUNNEN REKENEN OP DE VOLLEDIGE CAPACITEIT VAN DE CPU, HARDE SCHIJVEN EN RAM. BOVENDIEN KUNNEN DEZE SERVERS INDIEN NODIG OOK UP- & DOWNSCALEN.

SHARED HOSTING (GOED, BETER, BEST)

DE MEEST GEBRUIKTE VORM VAN WEBSITE HOSTING IS SHARED HOSTING. VOOR EEN KLEINE TOT MIDDELGROTE WEBSITE IS DIT VOLDOENDE. ONZE SHARED HOSTING HEEFT EEN ZEER HOGE UPTIME DOOR EEN STABIEL EN COMPLEET HOSTINGPLATFORM IN EIGEN DATACENTER. SHARED HOSTING IS MINDER GESCHIKT VOOR WEBSITES MET EEN HOGE TRAFFIC, DEZE HEBBEN VAAK MEER CAPACITEIT NODIG. DAN KUNT U UITWIJKEN NAAR EEN OP MAAT GEMAAKTE DEDICATED SERVER.

DEDICATED SERVER (D4, 5, 6)

DEZE DEDICATED SERVER LIJKT VEEL OP VOORGAANDE, ECHTER UW WEBSITE HEEFT DE HELE SERVER VOOR ZICHZELF EN NIET SLECHTS EEN ONDERDEEL DAARVAN. WIJ BEPALEN -SAMEN MET U- HOEVEEL GEHEUGEN EN CPU-CORES ER IN MOETEN. HET VOORDEEL IS DAT WE ZO DE COMPLETE SERVER KUNNEN INRICHTEN EN FINETUNEN. WIJ BEPALEN HOE DRUK DE SERVER HET KAN / MAG HEBBEN. ZO IS DEZE SERVER IS OPTIMAAL GECONFIGUREERD.

SCHAALBARE OWN SERVER (P.O.A.)

VOOR U ONTWIKKELDE EN OP MAAT GEMAAKTE ‘OWN SERVERS’ VORMEN HET FUNDAMENT VAN UW MANAGED HOSTING OMGEVING. KOEKHOSTING HELPT U BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE SERVER- EN NETWERKCONFIGURATIE EN DE JUISTE HOEVEELHEID STORAGE. UW OMGEVING WORDT MET BETROUWBARE HARDWARE VAN DELL, VMWARE, NETAPP EN CISCO GEBOUWD. LOADBALANCING EN CLUSTERING FUNCTIONALITEIT ZORGEN VOOR EEN OMGEVING DIE TEGEN EEN STOOTJE KAN, ZODAT U DE ZEKERHEID HEEFT VAN EEN ZO HOOG MOGELIJKE UPTIME.

BEDOELD VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE ‘LICHTE’ WEBSITES.
PRIJZEN VERMELD PER MAAND EXCL. 21% BTW.
FACTURATIE VOORUIT OP JAARBASIS.
HOSTING VINDT PLAATS IN EEN NEDERLANDS DATACENTER.

*VOOR ZOLANG DE TEMPLATE-LICENTIE IS VERSTREKT, ZOLANG DE UITGEVER TEMPLATE UPDATES (KOSTELOOS) VERSTREKT. ZOLANG UPDATES (KOSTELOOS) BESCHIKBAAR ZIJN.

BEDOELD VOOR DE ZAKELIJKE ZWAARDERE WEBSITES DIE HOGE BEZOEKERSAANTALLEN MOETEN VERWERKEN.
PRIJZEN VERMELD PER MAAND EXCL. 21% BTW.
FACTURATIE VOORUIT OP JAARBASIS.

DE VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

AL VANAF 5,00 PER MAAND BENT U BIJ ONS ONLINE!
IN COMBINATIE MET  UW BESTELLING VAN EEN NIEUWE WEBSITE KRIJGT U DE HOSTING ‘GOED’ HET EERSTE JAAR GRATIS! INCL. BACK-UPS EN UPDATES
*.

error: Content is protected !!