UW WEBSITE STAAT KLAAR! DE WERELD MAG HET NU WETEN…

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN UW WEBSITE NAAR UW HOSTINGPAKKET WORDT UW WEBSITE 24/7 BEREIKBAAR VOOR IEDEREEN. SAMEN MET ONZE PARTNER & HUISLEVERANCIER ‘KOEKHOSTING’ BIEDEN WIJ U ‘SHARED’, ‘DEDICATED-HOSTING EN OWN SERVERS’ AAN. VOOR DE MEESTE WEBSITES IS ‘SHARED HOSTING’ VOLDOENDE MAAR ER ZIJN OOK KLANTEN (DE VESTE) BIJ ONS DIE EEN MAAL PER KWARTAAL EEN TRAFFIC-PIEK HEBBEN VAN RUIM 30.000 VIEWS IN ANDERHALF UUR! DEZE KLANTEN GEBRUIKEN UITERAARD EEN GOED INGERICHTE ‘OWN SERVER’ ZODAT ZE KUNNEN REKENEN OP DE VOLLEDIGE CAPACITEIT VAN DE CPU, HARDE SCHIJVEN EN RAM. BOVENDIEN KUNNEN DEZE SERVERS INDIEN NODIG OOK UP- & DOWNSCALEN.

SHARED HOSTING (GOED, BETER, BEST)

DE MEEST GEBRUIKTE VORM VAN WEBSITE HOSTING IS SHARED HOSTING. VOOR EEN KLEINE TOT MIDDELGROTE WEBSITE IS DIT VOLDOENDE. ONZE SHARED HOSTING HEEFT EEN HOGE UPTIME DOOR EEN STABIEL EN COMPLEET HOSTINGPLATFORM IN EIGEN DATACENTER. SHARED HOSTING IS MINDER GESCHIKT VOOR WEBSITES MET EEN HOGE TRAFFIC EN OF VEEL DATA (AFBEELDINGEN, FOTO’S), DEZE HEBBEN VAAK MEER CAPACITEIT NODIG. DAN KUNT U UITWIJKEN NAAR EEN OP MAAT GEMAAKTE DEDICATED SERVER.

DEDICATED SERVER (D4, 5, 6)

DEZE DEDICATED SERVER LIJKT VEEL OP VOORGAANDE, ECHTER UW WEBSITE HEEFT DE HELE SERVER VOOR ZICHZELF EN NIET SLECHTS EEN ONDERDEEL DAARVAN. WIJ BEPALEN -SAMEN MET U- HOEVEEL GEHEUGEN EN CPU-CORES ER IN MOETEN. HET VOORDEEL IS DAT WE ZO DE COMPLETE SERVER KUNNEN INRICHTEN EN FINETUNEN. WIJ BEPALEN HOE DRUK DE SERVER HET KAN / MAG HEBBEN. ZO IS DEZE SERVER IS OPTIMAAL GECONFIGUREERD.

SCHAALBARE OWN SERVER (P.O.A.)

VOOR U ONTWIKKELDE EN OP MAAT GEMAAKTE ‘OWN SERVERS’ VORMEN HET FUNDAMENT VAN UW MANAGED HOSTING OMGEVING. KOEKHOSTING HELPT U BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE SERVER- EN NETWERKCONFIGURATIE EN DE JUISTE HOEVEELHEID STORAGE. UW OMGEVING WORDT MET BETROUWBARE HARDWARE VAN DELL, VMWARE, NETAPP EN CISCO GEBOUWD. LOADBALANCING EN CLUSTERING FUNCTIONALITEIT ZORGEN VOOR EEN OMGEVING DIE TEGEN EEN STOOTJE KAN, ZODAT U DE ZEKERHEID HEEFT VAN EEN ZO HOOG MOGELIJKE UPTIME.

SHARED SERVER; U DEELT EEN SERVER MET ANDERE PARTIJEN.
• DE SHARED SERVER IS BEDOELD VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE MAAR ALTIJD ‘LICHTE’ WEBSITES.
• DE PRIJZEN ZIJN VERMELD PER MAAND EXCL. 21% BTW.
• DE FACTURATIE IS VOORUIT PER 12 MAANDEN.
• DE HOSTING VINDT PLAATS IN EEN NEDERLANDS DATACENTER.

TEMPLATE- EN PLUGIN UPDATE
*ZOLANG UPDATES VAN TEMPLATES EN PLUGINS (KOSTELOOS) BESCHIKBAAR ZIJN TOT EEN JAAR NA AANSCHAF WEBSITE/WEBWINKEL/PLUGIN EN ZOLANG DE UITGEVER UPDATES (KOSTELOOS) VERSTREKT.

DEDICATED SERVER; U MAAKT ALS ENIGE GEBRUIK VAN DE SERVER.
• DE DEDICATED SERVER IS BEDOELD VOOR DE ZAKELIJKE MIDDELGROTE EN ZWAARDERE WEBSITES DIE
HOGE BEZOEKERSAANTALLEN MOETEN VERWERKEN.
• DE PRIJZEN ZIJN VERMELD PER MAAND EXCL. 21% BTW.
• DE FACTURATIE IS VOORUIT PER 12 MAANDEN.

DE VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

AL VANAF 5,00 PER MAAND BENT U BIJ ONS ONLINE! EN IN COMBINATIE MET  UW BESTELLING VAN EEN NIEUWE WEBSITE OF WEBWINKEL KRIJGT U HET WEBHOSTINGPAKKET ‘GOED’ EN DE REGISTRATIEKOSTEN VAN UW DOMEIN-URL HET EERSTE JAAR GRATIS!
DAT SCHEELT TOCH AL GAUW ZO’N 75,00.
DE DAGELIJKSE BACK-UPS ZIJN BIJ ONS NATUURLIJK STANDAARD GRATIS.

We informeren u graag verder over de mogelijkheden. 0164 210991.

error: Content is protected !!