MEDIASTRATEGIE

HET SUCCES VAN EEN MARKETINGSTRATEGIE ZIT HEM IN EEN CROSSMEDIALE AANPAK WAARBIJ UW TRADITIONELE, OFWEL OFFLINE, MARKETING NAADLOOS AANSLUIT OP UW ONLINE MARKETING ÉN ANDERSOM. WIJ INTEGREREN EN VERTALEN UW MARKETINGSTRATEGIE NAAR EEN OPERATIONEEL MARKETING- EN/OF COMMUNICATIEPLAN.

BIJVOORBEELD PERSONEELSADVERTENTIES

BRANCHE-GERELATEERDE VACATURESITES, FLYERS, SOCIAL MEDIA, LANDELIJKE DAGBLADEN OF LOKALE WEEKBLADEN…

COMMUNICATIEDOELSTELLINGEN KUNNEN STERK UITEENLOPEN EN VRAGEN OM DEZE REDEN IEDER OM EEN ANDERE AANPAK. ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE IS DAAROM MEER DAN EEN VACATURE OPSTELLEN EN EEN PERSONEELSADVERTENTIE PLAATSEN. EEN GOEDE PERSONEELSADVERTENTIE STRAALT IDENTITEIT, POTENTIE EN PROFESSIONALITEIT UIT, SPREEKT DE GESCHIKTE KANDIDAAT AAN EN VERSCHAFT GOEDE INFORMATIE OVER DE FUNCTIE, ORGANISATIE EN FUNCTIE-EISEN TEGELIJKERTIJD PROFILEERT U ZICH ALS AANTREKKELIJKE WERKGEVER EN BIEDT U UW KLANTEN EEN KIJKJE IN DE ‘KEUKEN’.

PAY-PER-CLICK (SEA): WAAROM ONLINE ADVERTEREN?

DE HUIS-AAN-HUISKRANT WORDT NOG STEEDS VEEL GELEZEN. MAAR LIEFST 11,8 MILJOEN NEDERLANDERS LEZEN REGELMATIG EEN HUIS-AAN-HUISKRANT. DAT IS EEN BEHOORLIJK INDRUKWEKKEND GETAL EN DE HUIS-AAN-HUISKRANT IS DAN OOK HET PERFECTE MEDIUM OM UW DOELGROEP GERICHT EN IN ZIJN HUISKAMER TE BEREIKEN. MAAR …

INTERNET IS INMIDDELS HET BELANGRIJKSTE ORIËNTATIEKANAAL VOOR HET DOEN VAN AANKOPEN.

OOK ALS AANKOPEN UITEINDELIJKE OFFLINE (IN DE WINKEL) WORDEN GEDAAN. WAAR WE MET ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE (SEO) ZORGEN VOOR OPTIMALE VINDBAARHEID IN DE NIET-GESPONSORDE ZOEKRESULTATEN, RICHT ZOEKMACHINE-ADVERTEREN (SEA) ZICH OP ZICHTBAARHEID IN DE GESPONSORDE ZOEKRESULTATEN. NIET ALS EEN OP ZICHZELF STAAND KANAAL, MAAR ALS EEN INTEGRAAL ONDERDEEL VAN UW VOLLEDIGE (ONLINE) MARKETING.

PAY-PER-CLICK. VERGROOT ONLINE VINDBAARHEID

U HEEFT EEN MOOIE WEBSITE WAAROP U UW BEDRIJF PRESENTEERT, UW PRODUCTEN EN/OF DIENSTEN AANBIEDT EN EEN MOOI INGEBOUWDE SEO. DAT IS EEN GOED BEGIN. ALS UW WEBSITE OF WEBPAGINA NIET HOOG GENOEG OP DE PAGINA MET ZOEKRESULTATEN VERSCHIJNT, KAN UW WEBSITE OF DE SPECIFIEKE PAGINA OOK GEVONDEN WORDEN VIA AANTREKKELIJKE PAY-PER-CLICK-ADVERTENTIES. ZOEKMACHINE ADVERTISING (SEA) IS DAN OOK ÉÉN VAN DE INSTRUMENTEN DIE WIJ REGELMATIG OPNEMEN IN ONS MARKETINGASDVIES. VIA WORDPRESS AFFILIATE-PLUGINS OF GOOGLE ADWORDS IS HET MOGELIJK GERICHTE PPC- ADVERTENTIES AAN TE MAKEN, DIE BOVENAAN EN RECHTS OP DE ZOEKRESULTATENPAGINA’S VERSCHIJNEN.

PAY-PER-CLICK ADVERTENTIES

PPC ADVERTEREN HEEFT ONTZETTEND VEEL VOORDELEN:
• HOGE IMPACT.
• INTERNET IS NA TELEVISIE HET MEEST AUDIOVISUELE MEDIUM.
• ONLINE ADVERTENTIES KUNNEN GERICHT AAN DE DOELGROEP WORDEN GEPRESENTEERD.
• ER IS INTERACTIE MOGELIJK TUSSEN ZENDER EN ONTVANGER.
• ONLINE ADVERTENTIES ZIJN SNEL INZETBAAR.
• LAGE PRODUCTIEKOSTEN.
• U BETAALT PER KLIK.

BETAAL-PER-CLICK

NOG EEN BELANGRIJK VOORDEEL VAN ADVERTEREN VIA AFFILIATE PLUGINS OF ADWORDS IS DAT U PAS BETAALT ALS ER OP UW ADVERTENTIE GEKLIKT WORDT (PAY-PER-CLICK), DUS ALS EEN GEÏNTERESSEERDE ZOEKER UW ADVERTENTIE BEKIJKT. MET BEHULP VAN GOOGLE ANALYTICS KUNNEN WIJ DE RESULTATEN VAN UW CAMPAGNES OP DE VOET VOLGEN EN UW ADVERTENTIES, ZOEKWOORDEN EN CAMPAGNES OPTIMALISEREN.

SEA CAMPAGNE

BOORDEVOLRECLAME ANALYSEERT DE KANSEN VAN ‘PAY-PER-CLICK CAMPAGNES-‘ IN SAMENHANG MET EIGENSCHAPPEN VAN UW WEBSITE ZOALS CONTENT, NAVIGATIE EN STRUCTUUR. UITGAANDE VAN UW MARKETINGDOELSTELLING KUNNEN WIJ U ADVISEREN OF EEN SEA-CAMPAGNE DE JUISTE STRATEGIE IS OM BIJ TE DRAGEN AAN UW DOELEN. EEN GOEDE SEA-CAMPAGNE ONDERSTEUNT UW ORGANISCHE ZOEKRESULTATEN.

INTERESSE? 06 538 38 013