[slider id='medicenter_slider_settings_all-in-one-seo']
[slider_content id='medicenter_slider_settings_all-in-one-seo']

Wilt u uw doelgroep beter bereiken via de zoekresultaten? Of meer verkeer en terugkerende bezoekers genereren via uw website of webwinkel?
Wij helpen en adviseren met het realiseren van online resultaat.

Schermafbeelding 2016-05-23 om 11.39.54

SEO-module (All-In-One) integreren en activeren
Een gedegen zoekwoordenonderzoek
 het schrijven van leesbare SEO-tekst voor bijv. SNIPPET
invoeren van de juiste tekst/gegevens in uw website
 zodat de zoekmachines de pagina’s goed oppakken

Wij plaatsen en activeren de SEO-module… u voert daarna zelf de gevraagde data in en u houdt uw SEO bij. De éénmalige plaatsingskosten voor de SEO-module: € 85,- excl. btw.

*Een complete SEO implementatie bedraagt € 285,00 excl. btw. Dit is inclusief één landingspagina ‘HOME’. Voor iedere daaropvolgende landingspagina: € 115,- excl. btw.

Wanneer u wilt dat wij aansluitend op het ‘Pakket SEO’ maandelijks uw website ‘checken’ in de zoekresultaten en op basis van de uitkomsten optimaliseren, dan kunt u hiervoor een voordelig jaarabonnement afsluiten. De kosten bedragen € 35,- per maand (420,- excl. BTW per jaar) + € 8,00 per te onderzoeken en te optimaliseren landingspagina.

Als uw nieuwe website eenmaal in de lucht is, wilt u natuurlijk weten hoe effectief de site is. Wat zijn de bezoekersaantallen, hoe is het surfgedrag binnen de website en hoe presteert uw website op het gebied van conversie? Daarom kunnen we ‘Analytics’ in uw website integreren. Daarmee wordt het surfgedrag van uw bezoekers gedetailleerd in kaart gebracht en geanalyseerd. Op basis van deze informatie kunt u de website optimaal onderhouden en actualiseren en profiteert u op de lange termijn van een goed ontwikkelde website.